top of page

MF@HOME

Wil je graag dat ik eens met mijn glasjuwelen en keramiek bij jou thuis kom zodat je ze kan bekijken, vergelijken en kopen? Dat kan! 
Ik organiseer dan een mariefantasie@home - avond bij jou thuis waarop jij vrienden en vriendinnen kan uitnodigen. De homesale is volledig gratis en als gastvrouw krijg je een leuke extra, een geschenkbon ter waarde van 35€!

Op de afgesproken avond kom ik naar je toe met een assortiment halskettingen, ringen, sleutelhangers,... en enkele voorbeelden van mijn keramiek zoals borden, kommen, vazen,... Je kan op voorhand doorgeven welke artikelen ik zeker moet meebrengen.

Tijdens de homesale kunnen jij, je vrienden en vriendinnen alle juwelen passen en kopen. Mocht er toch een juweel zijn dat er niet bij is of je wilt het in een andere kleur of andere lengte, dan kan je dit bijbestellen. Voor het maken van de bestellingen heb ik ongeveer drie weken tijd nodig. Ook de keramiek kan in verschillende kleuren en groottes besteld worden. Hiervoor spreken we op de avond zelf een leverdatum af.

Voor een avondje mariefantasie@home is een minimum van 7 personen vereist. 

Geïnteresseerd? Stuur me dan onderstaand formulier en ik contacteer je zo snel mogelijk om verder af te spreken.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page