mariefantasie@home

Wil jij ook graag dat ik eens met mijn glasjuwelen bij jou thuis kom zodat je ze kan bekijken, passen, vergelijken en kopen? Dat kan! Ik organiseer dan een mariefantasie @ home-avond bij jou thuis waarop jij vrienden en vriendinnen kan uitnodigen. De homesale is volledig gratis en als gastvrouw krijg je een leuke extra, een geschenkbon ter waarde van 35€!

Op de afgesproken avond kom ik naar je toe met een assortiment halskettingen, armbanden, oorbellen, ringen, sleutelhangers,... Je kan op voorhand doorgeven welke juwelen, modellen en kleuren, ik zeker moet meebrengen naar jou thuis.

Tijdens de homesale kunnen jij, je vrienden en vriendinnen de juweeltjes passen en kopen. De juwelen die ik bij heb, kunnen direct gekocht worden. Mocht er toch een juweeltje zijn dat er niet bij is of je wilt een juweel in een andere kleur of lengte, dan kan je dit bijbestellen. Het maken van de bestelde juwelen heeft ongeveer drie weken tijd nodig.

Op voorhand spreken we af tussen welke tijdstippen ik mijn juwelen bij jou laat tonen. De genodigden kunnen dan tussen de afgesproken tijdstippen de homesale bezoeken.

Voor een avondje mariefantasie @ home is een minimum van 7 personen vereist. Enkel cash betaling is mogelijk.

Geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in en ik contacteer je zo snel mogelijk om een datum af te spreken.