top of page
De verkoper:

Marie fantasie
De Selliers de Moranvillelaan 15
2820 Bonheiden
E-mailadres: info@mariefantasie.be
Telefoonnummer: +32(0)486 24 27 87
Ondernemingsnummer: 0500.413.991
BTW nummer: BE0500.413.991


Toepassing:

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen door Marie fantasie. Door het plaatsen van een bestelling bij www.mariefantasie.be, geeft de koper aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.


Aanbod en prijzen:

Alle producten die door Marie fantasie aangeboden worden, zijn zo goed mogelijk en te goeder trouw beschreven.
Alles is handgemaakt, er kan dus een klein verschil zijn tussen de foto en het geleverde artikel.
Alle prijzen zijn aangeduid in euro. De prijzen zijn inclusief 21% BTW maar exclusief verzendkosten. Alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van eventuele druk- en zetfouten. Indien de prijzen foutief aangegeven staan op de website, worden deze zo snel mogelijk aangepast en gecorrigeerd. Foutief vermelde prijzen kunnen in geen geval bindend zijn voor ons.


Bestelling:

De meeste juwelen en keramiek kunnen op aanvraag in andere kleuren of andere maten gemaakt worden. Neem hiervoor contact op via mail (info@mariefantasie.be). We contacteren je zo spoedig mogelijk om je wensen te bespreken.
Vul zeker je adresgegevens in bij het winkelmandje. Kies afhalen of verzenden. Elke bestelling wordt zo snel mogelijk bevestigd via mail. Daarin zal ook de leveringstermijn staan.
Bestellingen van minderjarigen kunnen geweigerd worden. Als je geen 18 jaar bent, vragen we je om de bestelling door je ouders of voogd te laten plaatsen.
Je bestelling is compleet en de overeenkomst tussen ons is definitief zodra we de betaling ontvangen hebben.


Levering:

Als klant heb je de keuze om je bestelling in het atelier (De Selliers de Moranvillelaan 15, 2820 Bonheiden) af te halen na afspraak via mail of gsm, of het te laten verzenden via Bpost. Binnen de beloofde levertermijn en na ontvangst van de betaling, wordt het pakje aan Bpost overhandigd.
Na ontvangst van betaling, wordt het bestelde artikel zo snel mogelijk gemaakt. Zowel de glaskralen als de keramiek is handwerk, gelieve er dus rekening mee te houden dat de bestelling na 2 à 3 weken verzonden kan worden.
De verzendkosten voor een pakket (frankering, verpakking en verzekering) verstuurd binnen België bedragen 8 euro. Voor verzendingen naar het buitenland, gelieve contact op de nemen met info@mariefantasie.be
Wij verpakken onze goederen met de grootste zorg. Marie fantasie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor diefstal of verlies toegebracht tijdens de verzending van het pakket. 
Indien een foutief leveringsadres werd doorgegeven, dan is de koper verantwoordelijk voor de extra verzendingskosten.


Betaling:

Indien je een product aankoopt via onze website www.mariefantasie.be, dan gebeurt de afhandeling en betaling via overschrijving.
Een bestelling is voldaan na betaling van het totaalbedrag op volgend rekeningnummer IBAN BE41 0015 1984 5510 en BIC GEBABEBB.
Elke betaling dient te worden voldaan binnen de 5 dagen na ontvangst van de bevestigingsmail. Indien wij geen betaling ontvangen hebben, zul je een betalingsherinnering ontvangen met verzoek tot betaling. In geval wij 5 dagen na het versturen van de herinnering nog steeds geen betaling ontvangen hebben, zullen wij genoodzaakt zijn om de bestelling te annuleren.
De geleverde goederen blijven exclusieve eigendom van Marie fantasie tot de volledige betaling door de koper.


Privacy

De privacy van onze klanten is voor ons erg belangrijk. Daarom behandelen we alle persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk. We gebruiken deze informatie alleen om je bestelling zo goed en snel mogelijk te bezorgen. We leveren onder geen enkele voorwaarde persoonlijke informatie aan derden?


Klachten en geschillen

We hopen natuurlijk steeds dat al onze klanten 100% tevreden zijn. Als je toch klachten zou hebben over onze diensten kan je ons contacteren via info@mariefantasie.be. We doen er alles aan om je klacht binnen de 7 dagen te behandelen.
In geval van overmacht zijn wij niet gehouden onze verplichting na te komen. In dat geval kunnen wij ofwel onze verplichtingen opschorten voor de duur van de overmacht, ofwel de overeenkomst definitief ontbinden. Overmacht is elke omstandigheid buiten onze wil en controle die de nakoming van onze verplichtingen geheel of gedeeltelijk verhindert. Hieronder begrijpen we onder meer brand, energiestoring, ziekte of ongeval, storing in communicatiesystemen,...
Onze website, logo, foto's en teksten in al onze communicatie zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten. Het is verboden gebruik te maken van en/of wijzigingen aan te brengen in de intellectuele eigendomsrechten.
Op alle overeenkomsten die we afsluiten met onze klanten, ongeacht hun woonplaats, is uitsluitend het Belgisch recht van toepassing en bij geschillen zijn enkel de bevoegde Belgische rechtbankel bevoegd.
 

VERKOOPSVOORWAARDEN

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page